Wie is Davy

Hoi, ik ben Davy Heijmans (1985), vader van helaas inmiddels in 2018 overleden dochtertje, maar heb een lieve vriendin en bonusdochtertje en ben woonachtig in Maasbracht. Hier is ook mijn praktijk aan gevestigd. Ik ben begonnen in het bedrijfsleven, maar ben later toch begonnen aan de PABO en heb een aantal jaren op 2 verschillende basisscholen gewerkt. Tijdens het geven van onderwijs merkte ik dat mijn passie vooral bij het coachen van kinderen ligt. Ik heb namelijk ervaren dat kinderen door ongewenst gedrag te vertonen een signaal om hulp afgeven. Ik voelde mijzelf verplicht om de kinderen hulp te bieden die het nodig hadden.

Om gepaste hulp te kunnen bieden, heb ik besloten om mijzelf te verdiepen in het coachen van kinderen. Door het behalen van diverse diploma’s en certificaten, heb ik besloten om deze hulp aan te bieden.

De volgende diploma’s en certificaten heb ik inmiddels succesvol afgerond;

  • PABO
  • Kindercoach opleiding
  • Ik leer leren programma
  • Ziekte-, rouw- en verliesverwerking
  • Echtscheiding

Na het behalen van alle benodigde diploma’s en certificaten heb ik besloten om op 1 juli 2019 een eigen kindercoachpraktijk op te richten.