Mijn naam is Davy Heijmans en ben geboren op 31 mei 1985 te Roermond, heb een geweldige, lieve vriendin en een bonusdochtertje. Ook heb ik een eigen dochter die helaas door ziekte is overleden op 10-jarige leeftijd. Nu ben ik woonachtig in Maasbracht en aan huis heb ik ook de praktijk gevestigd.

 

Aangezien ik het fijn en een uitdaging vind om met kinderen te werken heb ik in het verleden eerst de PABO te Eindhoven gevolgd en ook gewerkt op diverse basisscholen in de omgeving Roermond en omgeving Maaseik (BE). Op één of andere manier kwamen de kinderen (ook van andere klassen), die behoefte hadden aan een luisterend oor, steeds bij mij terecht. Het was dus al snel duidelijk dat ik hiermee meer moest doen en ben de opleiding tot Professionele Kindercoach gaan volgen. Op 1 juli 2019 ben ik dan ook met mijn eigen kindercoachpraktijk begonnen. Tevens ben ik gespecialiseerd (en helaas ook ervaringsdeskundige) in begeleiding van ziekte-, rouw- en verliesverwerking bij kinderen.

 

Voor en na de opleiding heb ik ook nog korte cursussen gevolgd. De onderstaande cursussen heb ik hieronder omschreven;

Eigen zaak starten
Omgaan met schoolmoeheid
Praten met kinderen die het moeilijk hebben
Omgaan met autisme
Rouwbegeleiding aan kinderen
Sociale vaardigheden versterken
Hooggevoelige kinderen
Weerbaarheidstraining

 

Ontdek verder wat ik belangrijk vind tijdens een coaching en hoe ik te werk ga. Lees de website rustig door en mocht je informatie niet kunnen vinden of heb je nog vragen, neem dan gerust contact met mij op.

 

Ik ben tevens in bezit van de bovenstaande geldige diploma’s, certificaten en een VOG (verklaring omtrent gedrag). Deze zijn zichtbaar opgehangen en te bekijken in de coachruimte aan de muur. Tevens ben ik in het bezit van het Kindercoach Keurmerk (zie onderaan de website) en aangesloten bij het WKKGZ. Hiermee voldoe ik aan de eisen die worden gesteld door de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (WKKGZ).

 

Neem contact met mij op

Heb je het gevoel dat jouw kind ergens mee worstelt? Merk je dat het vrolijke gezichtje van jouw zoon(tje) of dochter(tje) steeds vaker triest is? Ik kan je hierbij helpen. Het kennismakingsgesprek verloopt telefonisch. Een intakegesprek plannen we in en duurt ongeveer 30 minuten.

 

Telefonisch contact

Bel tijdens mijn openingstijden (maandag tot vrijdag van 09:00-18:00uur) met +31 (0)6 – 39 03 06 17 (NL) of +32 (0)471 44 93 27 (BE).
Belangrijke informatie: Vanaf heden zijn onbekende nummers geblokkeerd. Dat wil zeggen dat als je anoniem belt, je direct de voicemail krijgt. Ik heb helaas deze beslissing moeten maken, omdat ik als ZZP-er voortdurend gebeld werd door onbekende nummers van andere bedrijven/oplichters. Wil je liever toch anoniem bellen, spreek dan de voicemail in en ik bel je z.s.m. terug. Tijdens coaching neem ik de telefoon niet op, spreek als ik niet kan opnemen duidelijk je naam en telefoonnummer in en ik bel je z.s.m. op.

 

E-mailen
Liever een e-mail sturen? Maak dan gebruik van mijn contactformulier op de contact pagina. Ik zal zo spoedig mogelijk je mail beantwoorden, maar sowieso op werkdagen binnen 24 uur.

 

Online afspraak maken
Wil je een kennismakingsafspraak, intakeafspraak of coachingsafspraak maken? Dit kan altijd telefonisch of per e-mail, maar ook simpel en snel online via mijn website. Ga naar online afspraak om een afspraak direct in te plannen. Bekijk welke dagen en uren nog beschikbaar zijn en plan direct de gewenste afspraak. Je ontvangt binnen een uur de afspraakbevestiging. Tot dan!

Facebook