Per 15-06-2020 gelden de volgende tarieven voor kindercoaching en voor ziekte-, rouw- en verliesverwerking:

 

€ 0,00 | Kennismakingsgesprek (+/- 10 min.)
€ 30,00 | Intakegesprek (+/- 30 min.)
€ 60,00 | Coaching per sessie (60 min.)
€ 300,00 | Voordeel coachpakket
Voordeelpakket is intakegesprek + 5 sessies + eindgesprek
€ 30,00 | Eindgesprek (+/- 30 minuten)
€ 75,00 | Coaching op locatie* (50 min., reiskosten Midden-Limburg en Maaseik inbegrepen)
€ 220,00 | Nieuw: Individuele weerbaarheidstraining (3 trainingen)

 

Alle bedragen zijn inclusief materiaal en 21% BTW.

 

Tip: Ouders kunnen in het centrum van Maasbracht of Echt tijdens de coaching even winkelen (lidl, Jumbo, Action, Plus, Kruidvat, Hema, etc.)

 

Facturatie

U ontvangt per sessie na afloop een factuur met een betalingstermijn van 14 dagen. Voor het voordeel coachpakket ontvangt u 1 factuur voor het gehele bedrag voorafgaand aan de start. Het bedrag dient bij de start voldaan te zijn. Wil je liever in 3 termijnen betalen bij het voordeel coachpakket? Geef dit dan door aan mij.

 

Extra belangrijke informatie

Je kunt een afspraak uiterlijk 24 uur van te voren annuleren of verzetten door te bellen of te mailen. Indien je te laat bent met afmelden dan ben ik helaas genoodzaakt een kleine vergoeding in rekening te brengen. Ik ben tevens in bezit van geldige diploma’s, certificaten en een VOG (verklaring omtrent gedrag). Deze zijn zichtbaar opgehangen en te bekijken in de coachruimte aan de muur. Tevens ben ik in het bezit van het Kindercoach Keurmerk (zie onderaan de website) en aangesloten bij het WKKGZ. Hiermee voldoe ik aan de eisen die worden gesteld door de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (WKKGZ).

 

Kindercoach Davy, BTW nr. NL001831953B71, is vrijgesteld van BTW.

 

Vergoeding

Check bij uw verzekeraar of coaching wordt vergoed onder uw aanvullende verzekering. Via een PGB is vergoeding voor coaching soms ook mogelijk. Dit hangt af aan de voorwaarden en inkoopprocedure van uw gemeente. Je kan de coachkosten ook als ‘bijzondere ziektekosten’ bij je belastingaangifte opvoeren. In sommige situaties kan de vergoeding via de “rugzak-regeling” gerealiseerd worden. Ook wordt er gekeken naar de draagkracht en hulpvraag.

 

Ik ben een geregistreerd professioneel coach bij de Kamer van Koophandel en Stichting Adiona (beroepsorganisatie voor kindercoaches). Indien jij wel graag begeleiding wilt maar betaling vormt een probleem. Geef dit aan, dan komen we er samen uit.

 

Ik sta voor volledige privacy van jouw kind. Er wordt niets gedeeld, bijvoorbeeld via social media, met derden. Zie ook de privacy verklaring op mijn website.

 

Algemene Voorwaarden

 

Door het maken van een afspraak ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden en privacyverklaring. Deze zijn te lezen op deze website onder “Privacy” en op verzoek is een schriftelijke versie opvraagbaar.

Facebook